Varikosette

Puno muškaraca i žena pati od proširenih vena. One ne samo da predstavljaju estetski problem, nego također mogu uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme. Ako se želite riješiti proširenih vena bez operacije, uz pridržavanje određenih fizičkih mjera trebali biste isprobati i učinkovita sredstva. Jedno je od njih proizvod Varikosette, decentna krema čiji proizvođač obećava uklanjanje simptoma bolesti i jačanje krvnih žila. Kako Varikossete djeluje i kakva su mišljenja i iskustva korisnika?

Provjeri cijenu     Prikaži recenzije korisnika o proizvodu

Proširene vene smetaju gotovo svima

Proširene vene u današnje vrijeme pripadaju uobičajenim bolestima koje pogađaju doslovno svaku drugu odraslu osobu. Počinje sasvim diskretno: prvo se male vene počnu pojavljivati na nogama, kasnije nastaje velika vena koja je vrlo vidljiva i može biti bolna. Pojavljivanje proširenih vena povećava se s dobi. Jednostavno rečeno, što ste stariji, veća je vjerojatnost da ćete patiti od proširenih vena. Posljednja je opcija operacija; međutim, često se može izbjeći.

Postoji širok spektar bezreceptnih masti i gelova. Krema Varikosette jedna je od njih. Ovu kremu razvili su ugledni vaskularni stručnjaci. Proizvođač jamči samo potpuno prirodne sastojke. Zbog toga je upotreba proizvoda sasvim sigurna.

Kako krema Varikosette djeluje?

Pri redovitoj uporabi ovog proizvoda trebali bi se pojaviti sljedeći učinci:

 • Uklanjanje boli i oteklina
 • Smanjena učestalost proširenih vena
 • Uklanjanje pigmentacije
 • Proizvod djeluje kao učinkovita prevencija
 • Potiče rad venskih zalistaka
 • Jača stijenke žila

Glavne su prednosti savršeno uravnoteženi sastojci zahvaljujući čijem se pažljivo odabranom sastavu simptomi proširenih vena (bol i oticanje) mogu brzo i jednostavno ublažiti.

Sastojci Varikosette

Prirodni proizvod Varikosette djeluje potpuno sigurno i učinkovito zahvaljujući namjenski odabranim sastojcima.

 • Dvorežnjasti ginko poznat je kao lijek za zaboravljivost. Riječ je o ekstraktu iz stabla dvorežnjastog ginka. Ovo crnogorično stablo svrstava se među najstarija stabla na svijetu, a dolazi iz istočne Azije. Pomaže u poboljšanju pamćenja i perfuziji tijela. Stoga je prikladan za osobe koje stalno imaju hladna stopala i ruke. Ekstrakt dvorežnjastog ginka potiče dovoljnu opsrkrbu krvlju kako bi se spriječilo oštećenje stijenki žila. Zbog toga predstavlja vrlo snažno sredstvo u borbi protiv proširenih vena.
 • Ekstrakt kestena sadrži escin. Ova tvar postiže izvrsne rezultate u borbi protiv upala i oteklina. Pomaže protiv porasta tlaka u stijenkama žila i štiti ih od širenja. Time sprječava nastajanje proširenih vena. Ovaj saponin prisutan je u divljem kestenu.
 • Trokserutin smanjuje propusnost krvnih žila; ima pozitivan učinak na veću fleksibilnost vena i njihovo jačanje. Naše ga tijelo brzo apsorbira, što predstavlja veliku prednost.

Ostali sastojci uključuju gel od aloe vere, ekstrakt iz korijena bodljikave veprine, ekstrakt limunove korice, ulje muškatne ruže, arganovo ulje i ekstrakt zlatnice.

Svi ovi sastojci namijenjeni su za ublažavanje bolnih stanja povezanih s razvojem proširenih vena: sprječavaju njihovo nastajanje, pomažu u razrjeđivanju krvi, ojačavaju stijenke vena i također sprječavaju stvaranje krvnih ugrušaka.

Važne informacije o proizvodu Varikosette

Ovaj proizvod trenutno se može kupiti samo online; u budućnosti će vjerojatno biti dostupan u ljekarnama.

Kako upotrebljavati proizvod

Kremu bi trebalo upotrebljavati duže vrijeme, idealno dvaput dnevno. Nanesite malu količinu kreme na zahvaćeno područje i lagano masirajte dok se sasvim ne upije. Za postizanje željenih rezultata proizvod bi trebalo upotrebljavati 3 – 6 mjeseci neprekidno.

Mišljenja i iskustva

Pitate li se i vi nije li ovo prevara i ima li ovaj proizvod stvarno obećane učinke? Mnogi su kupci obeshrabreni relativno visokom cijenom, ali možete dobiti ovaj proizvod i na sniženju. Varikosette djeluje jako dobro kao učinkovita prevencija protiv nastajanja proširenih vena. Ovaj proizvod uglavnom preporučuju liječnici i iscjelitelji koji se bave alternativnom medicinom.

Varikosette se sastoji od najboljih homeopatskih lijekova; ne sadrži sintetike, sintetičke boje ni ugljikovodike. Međutim, neki ljudi imaju negativna iskustva s ovim proizvodom i kažu da im nije pomogao i da je, prema tome, prevara. Stručnjaci navode da je „moć“ bilja ograničena. Ako imate stvarno velik problem s proširenim venama, uvijek je poželjno posjetiti liječnika i upotrebljavati Varikosette samo kao dopunsko liječenje.

Mišljenja

Varikosette
4.9 Ukupno
Plusevi
 • prirodan proizvod
 • bez nuspojava
 • jednostavna primjena
Minusevi
 • cijena
 • dugotrajna uporaba
Kvaliteta
Djelovanje
Primjena
Cijena

Prikaži ostale recenzije     Pređi na službenu web stranicu prodavatelja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.