Valgomed

Patite li od čestih žuljeva na stopalima uzrokovanih zimskim cipelama i skloni ste takozvanim haluksima? Ovaj problem može biti stvarno neugodan, i fizički i mentalno. Ljudi se srame jer njihova stopala uopće ne izgledaju lijepo. Osim toga, puno puta čak i najbolje cipele ne mogu riješiti ovaj problem. Koji je lijek? Obično je potrebno držati razdvojenima palac i drugi prst na vašem stopalu. Posebni korektori za cipele osmišljeni su u tu svrhu. Na tržištu postoje različite vrste korektora različitih proizvođača. Mi smo se usredotočili na marku Valgomed koja nas je privukla na prvi pogled. Pomaže li doista ili je samo prevara?

Provjeri cijenu     Prikaži recenzije korisnika o proizvodu

Što je točno Valgomed?

Na prvi pogled, Valgomed je obični korektor između prstiju koji se može lako staviti. To je jedinstven korektor napravljen od ugodnog hipoalergenskog silikona. Proizvođač navodi da je proizvod od velike pomoći u slučaju haluksa. Postupno se proširio i u SAD-u i u Europi. Pakovanje sadrži dva korektora, za lijevo i desno stopalo.

Kako djeluje?

 • Sprječava stvaranje žuljeva i modrica
 • Osigurava maksimalno udobno hodanje
 • Može se upotrebljavati u bilo kojoj obući, u bilo koje godišnje doba

Stručnjaci ističu da je Valgomed učinkovit i na početku problema i u uznapredovaloj fazi.

Što je zapravo haluks? Lako ga je prepoznati – zglob vašeg palca zapravo je savijen prema vani. Ne izgleda dobro i uzrokuje prave probleme prilikom hodanja. Ovaj se problem jako često javlja kod žena koje nose uske cipele i visoke pete. Od male izbočine koja se pojavljuje na početku može se stvoriti ogromno, bolno proširenje. Tada ćete imati problema s oblačenjem cipela, a hodanje će biti vrlo bolno.

Kako Valgomed može pomoći?

 • Može vratiti palac na mjesto i uklanja žuljeve
 • Ublažava bol
 • Djeluje protiv ravnih stopala
 • Smanjuje opterećenje na prednji dio stopala
 • Udoban je, jednostavan za upotrebu, siguran i diskretan
 • Vaša će stopala ponovno biti zdrava, a hodanje više neće biti patnja
 • Osigurava pravilan položaj prstiju

S druge strane, treba spomenuti da se slični korektori prilično često proizvode i mogu se kupiti ustvari u svim trgovinama medicinske opreme i u nekim ljekarnama. Proizvođač navodi da je Valgomed jedinstven proizvod čiji rezultati nemaju konkurencije.

Koje vam druge metode mogu pomoći protiv haluksa? U najgorem slučaju, morate se podvrgnuti operaciji. Možete također isprobati razne masaže i vježbe istezanja nogu ili topikalne kreme i masti. Međutim, korektor je dugoročno najučinkovitiji i najpraktičniji.

Kako ga upotrebljavati?

Čvrsto pričvrstite korektor na palac i pritisnite. Može se nositi na golo stopalo ili s čarapama; prikladan je za sve vrste cipela, diskretan je i udoban. Jako ćete se brzo naviknuti na njega i uskoro ga nećete ni primjećivati. Valgomed je dizajniran za svakodnevnu uporabu; trebali biste ga ukloniti samo prije spavanja.

Kako kupiti?

Možete kupiti ovaj proizvod jednostavno putem web stranice proizvođača (trenutno nije dostupan u ljekarnama ili trgovinama medicinske opreme). Samo unesite svoje podatke, adresu za dostavu i kliknite na „naruči“. Platit ćete robu po isporuci.

Mišljenja korisnika

Pronašli smo brojne ocjene ovog proizvoda. Puno je pohvala na webu, zajedno s fotografijama, u vezi s djelovanjem Valgomeda na haluks. Osobno vjerujemo da može djelovati. Zato isprobajmo ovaj proizvod bez brige.

Mišljenja

Valgomed
4.9 Ukupno
Plusevi
 • hipoalergenski proizvod napravljen od elastičnog materijala
 • jednostavna i diskretna primjena
 • udoban i učinkovit
Minusevi
 • može se kupiti samo na web stranici proizvođača
Kvaliteta
Djelovanje
Primjena
Cijena

Prikaži ostale recenzije     Pređi na službenu web stranicu prodavatelja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.