SustaFix

Počelo je iznenada. Povremeno biste osjetili bol u koljenu ili probadajuću bol u ramenu. Što se tiče boli u vašoj kralježnici, okrivili ste madrac niže klase. Ukočeni zglobovi pripisuju se prekomjernom stresu, a problemi s mišićima nadolazećoj zimi.

Mnogi od nas svakodnevno se bore s boli u lokomotornom sustavu. Ne pogađa samo starije osobe, ljude koji teško rade ili vrhunske sportaše. Starija dob može biti samo jedan od uzroka. Između ostalog, tu su fizički zahtjevan posao, negativan utjecaj neprikladno odabranog sporta, duže ozljede ili kronične bolesti. Liječnik vam je naredio da izgubite nekoliko suvišnih kilograma, propisao vam je fizioterapiju, elektroterapiju, injekcije ili tablete. Ali ništa ne pomaže. Ili pokušavate ignorirati bol, iako vam bol prati svaki pokret? Nema olakšanja na vidiku; dosta vam je i već ste odustali. Krajnje je vrijeme za radikalnu promjenu!

Počnite upotrebljavati SustaFix, prirodan lijek koji vraća izgubljenu elastičnost vašim zglobovima, čvrstoću vašim kostima i izvornu snagu i zdravlje vašim mišićima.

Nemojte podcijeniti svoje zdravlje i počnite upotrebljavati SustaFix što je prije moguće

Što se može dogoditi ako ne počnete intenzivno rješavati poremećaje lokomotornog sustava? Okolno područje zgloba i njegovu kapsulu može zahvatiti upala, popraćena velikom boli i ograničenom pokretljivošću zahvaćenog zgloba. Ako se liječenje ne počne na vrijeme, zglob se može potpuno ukočiti. Kao posljedica toga, nećete moći saviti ruke ili koljena ili podizati stopala dok se penjete. Neliječena bol može prerasti u deformaciju hrskavice i dovesti do trajne onesposobljenosti. Izbjegnite tešku operaciju i prestanite pričati o tome što radite za svoje zdravlje. Počnite djelovati! Krema SustaFix pruža zajamčeno olakšanje i prvu pomoć vašim bolnim zglobovima, kostima i mišićima.

Zašto je SustaFix tako izuzetan? Sastav kreme

Krema SustaFix certificiran je i licenciran proizvod koji su razvili i testirali znanstvenici iz glavnih medicinskih instituta diljem svijeta. Jedinstvena kombinacija prirodnih tvari nalazi se iza dugoročnih dokazanih rezultata i jamči pozitivne učinke i olakšanje ljudskom tijelu.  SustaFix sadrži vitamine (npr. B1, B5, C i druge) koji imaju blagotvoran učinak na obnovu venskih stijenki i tkiva. Osim toga, sadrži tvari koje olakšavaju bol i potiču vazodilataciju. Glavni sastojci ove kreme obuhvaćaju sljedeće jedinstvene tvari:

Ekstrakt propolisa

Propolis je svestrani pčelinji proizvod s ugodnom aromom, koji se sastoji od bogate mješavine bioaktivnih tvari na bazi smole. Ima niz blagotvornih učinaka. Što se tiče borbe s poremećajima lokomotornog sustava, osobito je koristan za njegovu sposobnost da smanji oticanje i svede bol na najmanju mjeru. Također proširuje krvne žile i potiče rastvaranje krvnih ugrušaka. Ljekovito djeluje na tkiva i potiče metabolizam.

Sok od cedra

Tvari koje se nalaze u ovom masivnom drvetu, koje živi do 1000 godina, poznate su stoljećima po svojim ljekovitim učincima. Cedrovo ulje tradicionalan je lijek u ruskoj narodnoj medicini. Sok od cedra suzbija upalu, poboljšava i jača stanje oštećenih zglobova kod artritisa i artroze. Poboljšava optok krvi u krvnim žilama i olakšava tijelu da se riješi krvnih ugrušaka.

Pčelinji otrov

Pčelinji ubodi zasigurno nisu nikome ugodni, ali pčelinji otrov pravo je čudo. Upotrebljava se kao vrlo učinkovito sredstvo za liječenje gihta ili reumatizma. Pozitivno utječe na oticanje i upalu te istovremeno olakšava bol. Ublažava mišićne grčeve i potiče optok krvi u krvnim žilama i tkivima.

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje također se naziva tekućim zdravljem i ima bezbrojne koristi. Sadrži antioksidanse, vitamine A, E, D, K i olakšava detoksikaciju tijela. Lako se upija i donosi brzo olakšanje bolnim mišićima, ublažava bol u zglobovima i potiče optok krvi.

Ekstrakt divljeg kestena

Divlji kesten (Aesculus hippocastanum) ne predstavlja samo ukrasno drvo i alat za dječje igre izrađivanja životinja, nego se već godinama upotrebljava u narodnoj medicini. Jača krvne žile, poboljšava njihovu elastičnost i osigurava pravilni optok krvi. Također se upotrebljava kao lijek protiv krvnih ugrušaka i upala.

Ekstrakt voskovog moljca

Voskov moljac (Galleria mellonella Linaeu) mali je leptir i također dobro poznata štetočina koju pčelari ne vole vidjeti u svojim košnicama. Međutim, ima niz zanimljivih značajki. Njegovi enzimi, između ostalog, mogu razgraditi pčelinji vosak i polietilen. Alkoholni ekstrakt gusjenice ovog leptira ima snažne antibakterijske i antivirusne učinke. Također ojačava venske stijenke u mišićima koji se nalaze oko zglobova. Ojačava ih, održava njihovu fleksibilnost i osigurava da su zglobovi dobro nahranjeni.

Nanošenje masti SustaFix jednostavno je i brzo:

Nanesite malu količinu kreme na zahvaćeno područje i pustite da se u potpunosti osuši. Krema počinje djelovati nakon nekog vremena. Za veći učinak, preporučujemo svakodnevno nanošenje.

Gdje naručiti?

Mast SustaFix trenutno se može kupiti isključivo putem web stranice proizvođača (zasad nije dostupna u ljekarnama).

Saznajte više o kremi

Mišljenja i iskustva korisnika

Pronađena mišljenja i iskustva korisnika s kremom SustaFix pozitivna su. Kupci cijene jednostavnost upotrebe i učinke kreme. Možemo je preporučiti zbog njenog izvrsnog sastava.

Mišljenja

SustaFix
4.9 Ukupno
Plusevi
  • brzo i učinkovito smanjuje probleme sa zglobovima, mišićima, ligamentima i tetivama
  • obnavlja pravilan optok krvi u krvnim žilama i tkivima
  • ublažava oticanje i upalu zglobova
  • pomaže spriječiti pogoršanje stanja i daljnje ograničenje kretanja
  • vraća izvornu snagu zglobovima i ligamentima
  • isključivo prirodan proizvod čija upotreba ne uzrokuje nikakve nuspojave
Minusevi
  • činjenični rezultati prilikom uporabe SustaFixa uvijek su individualni i mogu varirati kod pojedinih osoba
  • može se kupiti samo kod ovlaštenih internetskih partnera
Kvaliteta
Djelovanje
Primjena
Cijena

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.