RealQuit

RealQuitPušenje je ovisnost koja pogađa sve više i više ljudi diljem svijeta. Pušači ugrožavaju svoje zdravlje, ali prestanak se ponekad čini jako dalekim. Zbog toga pušači traže i otkrivaju razne načine za prestanak. Ne postoji čudotvorna metoda koja vam omogućuje da odjednom prestanete pušiti. Međutim, postoji niz preparata za podršku koji su manje ili više učinkoviti. Jedan je od njih i RealQuit.

 

 

Provjeri cijenu     Prikaži recenzije korisnika o proizvodu

Prestanite pušiti!

RealQuit je inovativan proizvod koji obećava da će vam pomoći prestati pušiti brzo i bez nuspojava. Prestanak pušenja često je povezan sa živčanosti, nemirom, dobitkom na težini i poremećajima spavanja. RealQuit omogućuje da se sve te nuspojave izbjegnu na pristupačan način. Ovaj proizvod ne dolazi u obliku flastera, žvakaćih guma, pilula ili sličnih metoda.

RealQuit predstavlja set bioaktivnih magneta koji su prekriveni slojem 24-karatnog zlata. Magneti imaju odličnu vodljivost i ne uzrokuju alergijske reakcije. Ova metoda poznata je kao aurikuloterapija. Kada se magneti stave na određenu točku na uhu, dolazi do smanjenja želje za pušenjem, a ovisnost o nikotinu postupno nestaje.

Kako koristiti RealQuit?

Primjena je vrlo jednostavna. Samo slijedite upute. Uzmite magnete vršcima prstiju i pričvrstite ih na prednji i stražnji dio uha. Trebali bi biti postavljeni nasuprot jedan drugom. Koristite ih redovito 3-4 sata dnevno tjedan dana, idealno kada ste kod kuće. Proizvođač navodi da također smijete pušiti u to vrijeme. Trebali biste postupno gubiti želju za cigaretama, a na kraju ovog tretmana nećete uopće razmišljati o pušenju.

Što je aurikuloterapija

Ova metoda nije ništa novo. Razvijena je tijekom 50-ih godina prošlog stoljeća i dokazana je dugogodišnjim iskustvom. Kinezi je koriste desetljećima i ne mogu je dovoljno nahvaliti. To je zapravo jedan oblik akupunkture. Ovi magneti jako su popularni, primjerice, u SAD-u..

Kako naručiti?

Ovaj proizvod može se naručiti isključivo putem službene web stranice proizvođača. Trenutno nije dostupan u ljekarnama. Dostava je besplatna, a naručenu robu plaćate pouzećem. To znači da ćete platiti po primitku, bez plaćanja unaprijed. Proizvođač daje 30 dana jamstva u slučaju nezadovoljstva.

Ispunite obrazac za narudžbu sa svojim imenom i prezimenom, brojem telefona, adresom i e-mail adresom.

Mišljenja i iskustva korisnika

Ako još uvijek niste sigurni hoćete li kupiti RealQuit, sigurno će vas zanimati iskustva drugih korisnika. Djeluje li zaista ovaj proizvod ili je samo varka? Neki ga korisnici jako hvale; prema njihovom mišljenju, to je jednostavna metoda za uklanjanje ovisnosti. Metoda je jako popularna, pogotovo među mladim ljudima.

Mišljenja

RealQuit
4.9 Ukupno
Plusevi
  • jednostavan za uporabu
  • dokazano dugogodišnjim iskustvom
  • bez nuspojava
  • siguran
Minusevi
  • dostupno samo preko web stranice proizvođača
  • ova metoda nije prikladna za svakoga
Kvaliteta
Djelovanje
Primjena
Cijena

Prikaži ostale recenzije     Pređi na službenu web stranicu prodavatelja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.