Prostalgene

ProstalgeneIsprobajte Prostalgene, učinkovite kapi protiv kronične upale prostate. Prostata je jedna od pomoćnih genitalnih žlijezda koja sudjeluje u oblikovanju ejakulata. Njezina je primarna funkcija proizvodnja sekreta čiji je zadatak povećanje održivosti sperme. Sekret obuhvaća otprilike 15 – 30 % ukupnog volumena ejakulata. Prostata je mišićno-žljezdani organ koji je kod zdravog muškarca otprilike veličine oraha. Nalazi se ispod mokraćnog mjehura.

 

Provjeri cijenu     Prikaži recenzije korisnika o proizvodu

Prostalgene će nam pomoći da se osjećamo bolje. Muževnije.

Sva gospoda, muškarci i dječaci mogu biti sigurni da nas Majka Priroda nije uzalud opremila prostatom. To se odnosi i na naše muške potomke koje ostavljamo za sobom, kako bi uživali u svim životnim radostima. Ali život nije krevet od ruža i ponekad će se nešto uhvatiti za nas. Na primjer, kronični prostatitis.

I muškarci imaju svojih problema

Prostatitis je bolest koja se manifestira učestalim i bolnim mokrenjem. Može imati i kronični i akutni oblik. Govorimo o akutnom obliku ako simptomi traju barem tri mjeseca. Ostali simptomi uključuju groznicu i bol lokaliziranu u genitalnom području, ali i u preponama i donjem dijelu stomaka. Akutni oblik također prati mučnina, povraćanje, zimica ili opća slabost. Ugrožena skupina obuhvaća muškarce iznad 50 godina, ali mlađi ljudi mogu također patiti od ove bolesti.

Postoji više uzroka upale; jedan je od njih bakterijska infekcija, rijetko virusna ili gljivična bolest. Akutni oblik upale uzrokuje E.coli, čiji je prijenos također moguć preko mokraćne cijevi. Bakterije se također mogu prenijeti spolnim odnosom.

Budući da postoji samo mali broj slučajeva uzrokovanih bakterijom, liječenje antibioticima ne mora uvijek biti učinkovito. Osim toga, većina dijagnoza također će zahtijevati hospitalizaciju; rjeđe se može odrediti samo vanbolničko liječenje najmanje četiri tjedna. U kroničnom obliku liječenje je jako dugo s čestim recidivima, a ni urolozi se ne slažu u pogledu procesa liječenja. Za pacijente to znači značajno ograničenje u svakodnevnom životu i povećano psihičko opterećenje. Neliječeni prostatitis može dovesti do širenja upale po tijelu. U slučaju kroničnog prostatitisa pacijenti su izloženi riziku od neplodnosti.

Što je Prostalgene?

Prostalgene je isključivo prirodni preparat sa zdravim prijateljskim sastavom. Ima blagotvorne učinke u liječenju kroničnog prostatitisa i može se upotrebljavati za liječenje benigne hiperplazije prostate.

Sastav – tajne prirode koje su dokazale generacije naših predaka

Što se nalazi iza ovog velikog uspjeha?

Serenoa repens

Ekstrakt palminog voća iz Serenoje repens ili sabal palme. Ulje iz tih bobica sadrži brojne korisne masne kiseline, fitosterole i ostale tvari poznate po svojim blagotvornim učincima na prostatu. Sprječavaju njezino povećanje i pogoršanje problema s mokrenjem. Autohtono stanovništvo Sjeverne Amerike trenutno ih upotrebljava kao afrodizijak.

Tribulus terrestris

Tribulus terrestris (zemaljski babin zub) dobro je poznata biljka koja raste u suhom okolišu u Europi, Aziji, Africi i Australiji. Njezino lišće, stabljika, vrh i korijenje sadrže tvari koje su blagotvorne za ljudski organizam, uključujući fitosterole, sapogenine, glikozide, flavonoide i alkaloide. Neke od njih pomažu u podržavanju erekcije i obnavljaju muški libido.

Epilobium parviflorum

Epilobium parviflorum (sitnocvjetna vrbolika) tradicionalno se upotrebljava kao ljekovita biljka s protuupalnim djelovanjem na mokraćni trakt. Sadrži, među ostalim tvarima, primjerice lektine, kempferol, kvercetin i miricetin, koji uspješno pomažu u liječenju poremećaja prostate, ublažavaju bol pri mokrenju, pomažu protiv bubrežnih poremećaja i drugih bolesti koje su naročito neugodne kod starijih muškaraca.

Magnezijev klorid

Zadnji važan sastojak prirodnog preparata Prostalgenea jest magnezijev klorid, koji se brine za obnovu opskrbe prostate krvlju.

Da bi erekcija ponovno vrijedila

Prostalgene je proizvod koji se upotrebljava za liječenje kroničnog prostatitisa. Muškarci koji ga redovito upotrebljavaju ne moraju posjećivati toalet onoliko često kao prije. Prostalgene pomaže u ublažavanju boli i grčeva u preponama, osjećaja peckanja i neugodnog pritiska prilikom mokrenja. Također ima pozitivan učinak na kvalitetu vašeg seksualnog života. Prvi znakovi poboljšanja mogu se vidjeti tijekom prvog tjedna uzimanja Prostalgenea. Neželjeni simptomi ne vraćaju se čak ni nakon prestanka liječenja. U isto vrijeme poboljšava se erekcija.

Ovaj proizvod nema nepoželjne nuspojave na tijelu i također je prikladan za starije osobe koje su najugroženije od poremećaja prostate. Uklanjanje dugotrajnih problema također ima blagotvoran učinak na mentalno stanje pacijenta. A to se stvarno isplati!

Kako upotrebljavati Prostalgene?

Osjećaj srama povezan s posjetom urološkoj ordinaciji, nažalost, uobičajen je razlog zašto neki muškarci odgađaju liječenje poremećaja prostate. Prostalgene se može naručiti online iz udobnosti vašeg doma, tako da nikakav strah ne dolazi u obzir.

Osim toga, Prostalgene je jednostavan za uporabu; samo ulijte kapi u čašu i popijte. Bezbojan je, bez mirisa i okusa. Dolazi u obliku otopine koja se upotrebljava u koncentraciji od 10 kapi s vodom. Preporučena je doza 10 kapi dvaput dnevno. Pacijenti su izvijestili o potpunom ili skoro potpunom nestanku neželjenih simptoma kao što su bol, grčevi ili učestalo mokrenje, nakon dvomjesečnog liječenja.

Narudžba u nekoliko minuta

Lako je nabaviti Prostalgene. Samo nekoliko klikova i proizvođač će organizirati sve ostalo. Nema posjeta pretrpanim supermarketima, nema putovanja koje oduzima vrijeme. Naručite na službenim web stranicama proizvođača. Možete se već veseliti urednom paketu koji će vam dostaviti poštanska služba.

Što kažu zadovoljni korisnici Prostalgenea?

Nekoliko mišljenja objavljenih na internetu navode da je učinkovitost proizvoda testirana i da je pozitivan učinak dokazan na velikoj većini pacijenata. Mnogi kupci također su primijetili olakšanje od boli, grčeva i osjećaja peckanja. Većina muškaraca uvjerena je da Prostalgene pomaže smanjiti prostatu na izvornu veličinu. Nije li to uvjerljiv razlog da ga isprobate?

Mišljenja

Prostalgene
4.9 Ukupno
Plusevi
  • ne sadrži sintetske tvari i nije antibiotik. Zbog toga njegova upotreba ne predstavlja opterećenje za vaše tijelo
  • dostupan je bez recepta
  • upotreba je 100 % sigurna; svi sastojci prolaze kroz pažljive tehnološke procese koji omogućuju dobivanje ekstrakata s najviše aktivnih tvari, bez ikakvih nepoželjnih sastojaka
Minusevi
  • dostupno samo na internetu kod ekskluzivnih prodavača
Kvaliteta
Djelovanje
Primjena
Cijena

Prikaži ostale recenzije     Pređi na službenu web stranicu prodavatelja

One thought on “Prostalgene

  1. molim vas koristim ovaj preparat več godinu dana..i nestali su mi svi siptomi koje sam imao..molio bi vas da mi odgovorite ..dali mogu i dalje ..da ga koristimkao prevenciju hvala

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.