Dietonus

DietonusDietonus – nemilosrdan borac protiv viška težine

Pretilost je ozbiljna bolest koja se očituje prekomjernim slojem masnog tkiva koje nakuplja znatnu rezervu energije. Tijelo je ne može učinkovito iskoristiti, stoga tu neravnotežu prati veća težina pogođene osobe. Pretilost izgleda negativno i s estetskog i sa zdravstvenog gledišta. Popratna su pojava pretilosti, na primjer, bol i degenerativne promjene u zglobovima i kralježnici, stalno znojenje itd. Kako se učinkovito riješiti viška težine? Milijuni ljudi širom svijeta žele znati odgovor na to pitanje. Mi ga znamo: kapsule Dietonus.

Provjeri cijenu     Prikaži recenzije korisnika o proizvodu

Sve je masnoća

Masno tkivo sastoji se od adipocita ili masnih stanica koje pohranjuju masnoću i služe kao rezervoar za energiju. Masno tkivo može se dalje podijeliti na takozvanu smeđu i bijelu masnoću. Prirodni udio masnog tkiva kod vitkih osoba iznosi otprilike 20 % ukupne tjelesne težine, ali kod pretilih osoba može biti iznositi čak 50 %.

Masti su neophodne za ljudsko tijelo. One su jedan od triju osnovnih makronutrijenata (ostali su bjelančevine i ugljikohidrati) i služe kao izvor esencijalnih masnih kiselina. Igraju važnu ulogu u kvaliteti kože, kose i noktiju, pozitivno utječu na imunološki sustav tijela, imaju upalne učinke i također osiguravaju pravilnu termoregulaciju tijela i proizvodnju hormona. Neki vitamini, bez kojih ljudsko tijelo ne može funkcionirati, topivi su u masti.

Masti se uzimaju preko hrane i prema svom porijeklu dijele se na životinjske ili biljne masti. Masti se ne smiju u potpunosti izostaviti iz naše prehrane, ali s druge strane, ne bismo ih smjeli previše konzumirati. Kako bismo spriječili debljanje, moramo zadržati količinu masti u svojoj prehrani na optimalnoj razini. To podrazumijeva raznoliku i uravnoteženu prehranu, koja bi trebala uključiti dovoljno voća i povrća, puno bjelančevina u obliku ribe, mliječnih proizvoda i jaja.

A postoji još jedno rješenje za brzo mršavljenje: trofazni dodatak Dietonus.

Dietonus – cilj nije proces gubitka težine, nego rezultati

Osnova uspješnog gubitka težine jest usvajanje odgovarajućih prehrambenih navika, tako da unos energije nije veći od potrošnje. To može biti prilično teško. Osim genetske sklonosti, mnogi od nas također su ograničeni sjedećim načinom života u kojem nema prostora za intenzivno kretanje. Patimo od nedostatka vremena i nije nas briga što jedemo, kad i u kojoj količini. Osim toga, kad smo stalno pod stresom, rješavamo to na najgori mogući način: tjeramo ga nezdravom hranom. Zato pijemo pivo, sok i slatka pića, jedemo čokoladu, čips, kekse, sladoled, ponekad bijeli kruh i kobasice. Kad dodamo nesanicu, od koje često patimo, rezultat je sljedeći: gledajući se u zrcalo, osjećamo se kao da zurimo u stvorenje s drugog planeta. Ima li pomoći? Naravno. Isprobajte Dietonus – njegovi će vas učinci ugodno iznenaditi!

Sastav

Dietonus je trofazni proizvod koji se temelji na jedinstvenoj kombinaciji isključivo prirodnih ekstrakata. Ovaj iznimni sastav obuhvaća kofein, sinefrin, kurkumu, ginseng i guaranu. U prvoj fazi djelovanja pomažu u sagorijevanju kalorija i podupiru pravilno funkcioniranje metabolizma.

Tijekom druge faze sastojci ubrzavaju metabolizam i suzbijaju apetit. Taj učinak pokreću drugi sastojci ovog dodatka prehrani: bromelain, prirodni ferment ananasa, aminokiselina pet hidroksid triptofan, Coleus forskohlii L-karnitin i papar.

Za vrijeme zadnje faze tretmana, sagorijeva se masnoća. Istovremeno se vaše tijelo detoksificira kako bi se učinkovitije obnovilo, što je apsolutno neophodno za borbu protiv pretilosti. Zahvaljujući ekstraktima iz garcinije, duda, spiruline, valerijane i koprive, prirodni se bioritam normalizira i stabilizira se izgubljena energija. Osim toga, prestat ćete osjećati stalan umor i glad te učestale promjene raspoloženja. Proizvod također sadrži ksantone, koji imaju antioksidativna, protuupalna i antibiotska svojstva.

Učinci

Dietonus, uz pomoć voćnih alfa-kiselina, pridonosi učinkovitom razbijanju masnoća, njihovom sagorijevanju i ubrzanju metabolizma. Smanjuje apetit i pomaže vratiti hormonsku ravnotežu. Omogućit će vam mršavljenje bez stresa, ograničenja i bilo kakvih neželjenih nuspojava. Sve to događa se tijekom 24 sata, čak i dok spavate. Sastav ovog dodatka isključivo je prirodan, ne uzrokuje alergijske reakcije i nisu poznate nikakve kontraindikacije za njegovu uporabu.

Kako upotrebljavati Dietonus?

Vidljivi rezultati mogu se vidjeti treći dan nakon početka tretmana. Kako biste postigli najbolji mogući učinak, uzima se samo jedna kapsula ovog dodatka prehrani samo 30 dana. Međutim, možete ponoviti čitav program mršavljenja ako je potrebno. Ovaj proizvod može se također dugoročno upotrebljavati. Prema proizvođaču, učinak će biti trajan, bez takozvanog jo-jo efekta. Važno je pridržavati se pravilnog trofaznog doziranja prema bojama označenim kapsulama (bijela, crvena i plava). Svaku kapsulu treba uzeti otprilike pola sata prije obroka s dovoljnom količinom vode. Oprez: Ne smije se prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Proizvod je namijenjen i muškarcima i ženama; prema dostupnim podacima, najznačajniji učinak postiže se u kategoriji do 45 godina. Također se preporučuje korisnicima koji pate od iznimno prekomjerne težine, kako bi im pomogao učinkovito započeti proces smanjenja težine. Naravno, uvijek ovisi o zdravstvenom stanju određene osobe (savjetujte se sa svojim liječnikom), zato su postignuti rezultati u velikoj mjeri individualni.

Gdje kupiti Dietonus i koja je cijena?

Proizvod treba naručiti isključivo na službenoj web-stranici; pogledajte poveznicu na dnu ove recenzije. Samo tako možete biti sigurni da ćete primiti originalni proizvod s navedenim sastavom. Ubrzo nakon što naručite Dietonus na internetu (trenutno nije dostupan u ljekarnama), javit će vam se predstavnik naše službe za korisnike kako bi dovršio vašu narudžbu. Pošiljku će vam dostaviti na vrata dostavljačka služba. Nakon toga vaš je jedini zadatak redovito upotrebljavati proizvod.

Mišljenja o kapsulama Dietonus

Zaključke brojnih nutricionističkih stručnjaka, dijetetičara i nutricionističkih terapeuta potvrdili su uglavnom oni koji su sami isprobali proizvod i uspjeli izgubiti kilograme jednom zauvijek te se približiti svojoj figuri iz snova. Pridružite se velikoj skupini žena i muškaraca koji su se uspjeli riješiti nevolje zvane pretilost zahvaljujući preparatu Dietonus. To također potvrđuju mnoge online rasprave.

Mišljenja

Dietonus
4.9 Ukupno
Plusevi
  • jako se dobro podnosi zahvaljujući svom prirodnom sastavu
  • predstavlja prirodnu alternativu neugodnom izgladnjivanju i drastičnim dijetama
Minusevi
  • jedini distribucijski kanal su ovlaštene web-stranice prodavača
  • često postaje laka meta za krivotvoritelje, zato pazite gdje kupujete ovaj proizvod
  • potrebno je pridržavati se optimalnih prehrambenih navika
Kvaliteta
Djelovanje
Primjena
Cijena

Prikaži ostale recenzije     Pređi na službenu web stranicu prodavatelja

7 thoughts on “Dietonus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.