Black Latte

Black LatteBlack Latte je tekući proizvod namijenjen svim ljubiteljima slatkog koji žele izgubiti kilograme. Što ovaj proizvod sadrži, kako djeluje i nije li samo još jedna prevara? Sve će biti objašnjeno u sljedećem osvrtu.

 

 

Provjeri cijenu     Prikaži recenzije korisnika o proizvodu

Rezultati već od prvog dana

Napitak Black Latte obećava vidljive rezultate od prvog dana. Okus mu je sličan uobičajenoj kavi s mlijekom; međutim, sastav je drukčiji. Formuliran je za ubrzavanje metabolizma i smanjenje apetita. Proizvođač navodi da možete postići pozitivne rezultate bez dodatne fizičke aktivnosti i prehrambenih ograničenja.

Sastav

Aktivni ugljen

Aktivni ugljik sprječava apsorpciju masnoća iz hrane i njeno daljnje nakupljanje u tijelu. Osim toga, omogućuje sigurno odvajanje, preradu i uklanjanje kroničnog masnog tkiva i otrovnih tvari.

Kokosovo mlijeko

Kokosovo mlijeko utječe na ubrzanje metabolizma. Pomaže u procesu samočišćenja i preradi unutarnje masnoće nakupljene na bokovima i trbuhu.

L-karnitin

L-karnitin se često upotrebljava u dijetama i procesu mršavljenja. Potiče gubitak masnoće, pomaže postići bolje sportske rezultate i regulira masno tkivo.

Omega-3

Omega -3 pomaže u povećanju razine leptina (hormona koji je odgovoran za brzinu razgradnje masti u tijelu).

Kako upotrebljavati Black Latte?

Priprema napitka vrlo je jednostavna: samo ulijte jednu ili dvije pune žlice vruće vode i promiješajte, po mogućnosti za doručak. Preporučuje se uzimanje najmanje mjesec dana.

Gdje kupiti proizvod?

Ovaj dodatak prehrani može se kupiti na internetu. Ako imate sreće, možete ga dobiti s popustom. Trenutno nije dostupan u ljekarnama ili trgovinama

Mišljenja i rasprave korisnika

Na temelju pronađenih mišljenja i rasprava, reakcije na ovaj proizvod uglavnom su pozitivne. Korisnici navode da im je ovaj dodatak prehrani pomogao smršavjeti.

Mišljenja

Black Latte
4.9 Ukupno
Plusevi
  • suzbija apetit
  • pomaže u smanjenju težine
  • jednostavna priprema i izvrstan okus
Minusevi
  • dostupno samo na internetu
Kvaliteta
Djelovanje
Primjena
Cijena

Prikaži ostale recenzije     Pređi na službenu web stranicu prodavatelja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.